Evelyn Continued

When complete, the master-planned community will span 22 acres and feature west coast modern residences on West Vancouver’s Sentinel Hill. Residing at Evelyn is a park-like living experience. Private terraces provide homeowners with their own garden space, accentuated by the natural surroundings and trees. Homes are organized so that nearly everyone has southern views and ample sun exposure. Meticulous attention has been placed on the ground level experience as well, with water features, wandering paths and pedestrian walkways which are central to Evelyn’s urban expression.

Evelyn embodies its surroundings by employing the aesthetic and design of West Coast modernism. With an absence of unnecessary ornaments, Evelyn utilizes a combination of raw natural materials that fit within its environment, creating beauty unique to its setting and embracing nature. The site and building orientation is organized so that everyone has southern views and ample sun exposure. The design provides the comforts of home, while maintaining a connection with the world outside through use of natural light and space. maximizing space and function.

COMPLETED

In progress

LOCATION

West Vancouver, BC, Canada

CLIENT

Onni

AWARD